recensies

Hier kun je recensies lezen en een berichtje schrijven over hoe je mijn zorg hebt ervaren, alvast bedankt!

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

verplicht

Wat is de titel van je bericht

Fantastisch

Wat hebben we een fijne kraamzorg gehad met Sylvia. Ze is professioneel en ontzettend zorgzaam. Ze luistert goed naar je wensen. Daarnaast was ze ook ontzettend goed met onze andere zoon. Een aanrader!

Ervaring

Wij hebben 3 verschillende kraamverzorgsters gehad en Sylvia hebben wij als de beste mogen ervaren.  Zij heeft onze kraamperiode fijn laten verlopen! Dank je wel!

You rock Sylvia!!!

Lieve Sylvia,
Ik zou niet weten waar te beginnen. Wat ben jij in deze hectische tijd onze redding geweest. Jouw rust is mijn rust geworden en dankzij jou heb ik het vertrouwen wat ik zo miste al kunnen opbouwen. Ontzettend fijn hoe je voor mij, de baby maar ook de rest hebt gezorgd. Na een paar uur voelde het al alsof je altijd al bij ons bent geweest en je was echt onderdeel van ons gezin. Wij willen je ontzettend bedanken en gunnen al de goede mensen zo een geweldige kraamhulp zoals jij!! We missen je nu al!!
Liefs en knuffel Laurien,Daniel en Josephine

Een hele fijne kraamtijd

Wat hebben wij een fijne tijd gehad met Sylvia!
Ze weet wat ze doet en doet dit met veel plezier en passie!
Ze heeft ons een heerlijke tijd bezorgd, zonder zorgen en veel rust.
Onze oudste dochter vond haar ook geweldig.

Wij kijken terug op een hele fijne week!

Fijne kraamweek

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Sylvia. Toen wij thuiskwamen stond zij al op ons te wachten! Dit is ons eerste kindje en Sylvia nam de tijd om ons veel uitleg en tips te geven. Ook konden we altijd via de app nog terecht met vragen als zij er niet was. Haar manier van werken heeft ons als nieuwe ouders veel zelfvertrouwen gegeven.
Bedankt!!

De beste kraamzorg

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Sylvia. Wij hebben veel aan haar gehad. Ze gaf ons hele goede tips en advies en heeft ons goed geholpen. Ze ging ook super leuk en lief met onze zoon om.
Hij vraagt al meerdere keren naar Sylvia.

Wij zijn zeer tevreden. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen 🙂

Fantastische kraamtijd gehad

Heerlijk rustige en toch gezellige kraamtijd gehad met veel goede adviezen en lekkere maaltijden en smoothies. Je merkt aan Sylvia dat ze ruime ervaring heeft en haar werk met veel passie doet. Ook buiten de officiële werktijden was ze bereikbaar als we met vragen zaten.

Mijn dochter van bijna 5 is zelfs een beetje verdrietig dat het er alweer op zit. Wij gunnen iedereen zo’n fijne kraamtijd met net zo’n fijne kraamverzorgster als Sylvia.

Geweldige kraamweek

Sylvia heeft ervoor gezorgd dat wij een heerlijke kraamweek hebben gehad als kersvers gezin. Zij stond thuis voor ons klaar binnen de afgesproken tijden, maar we konden haar ook gerust ‘s avonds een berichtje sturen als we vragen of onzekerheden hadden. Dat dit ook (ruim) na de kraamweek nog mag, maakt dat je ziet dat Sylvia haar werk met enorm veel passie en toewijding doet. Naast de verzorging van moeder en kind, huishoudelijke taken en het maken van heerlijke smoothies/fruitcocktails is Sylvia een heel rustige, ervaren vrouw die de tijd neemt om je mee te nemen bij alle zaken die je als nieuwe ouders tegenkomt. Ook toen ons zoontje tijdens de kraamweek werd opgenomen in het ziekenhuis leefde Sylvia enorm met ons mee.
Wij hadden ons oprecht geen betere kraamverzorgster kunnen wensen en mocht er een tweede kindje komen, dan weten wij wel wie we moeten bellen!

 

Super maternity care

We had a very nice maternity week because of Sylvia! Sylvia has many years of experience. She gave us very nice tips about breastfeeding and taking care of the baby. Sylvia cooked delicious meals and made super tasty smoothie for us and did house cleaning every day. She really puts me at ease, to some extent I feel like she is taking care of me just like my mother. Our two year old son also likes Sylvia a lot. We couldn’t have wished for a better maternity nurse!

We miss the pleasant chats, treats and so on. We really appreciate it for her love and passion. Wish you all the best Sylvia!

Weiyuan, Chengcheng, Muyan and Muzhen

 

Kraamzorg

Wij hebben een zeer fijne ervaring met Sylvia als kraamhulp!

Hele lieve zachtaardige vrouw, zorgt goed voor ons en luistert ook naar ons.
Heel fijn! We vonden het jammer dat het zo snel voorbij ging!
We raden Sylvia aan iedereen aan!

 

Je bent een topper!

Wat een ontzettend fijne kraamweek hebben we mogen beleven! Sylvia heeft geassisteerd bij onze razendsnelle thuisbevalling. Dat voelde heel vertrouwd omdat ze ook bij ons zoontje had gekraamd. Doordat onze kleine meid snel werd geboren, moesten we toch even naar het ziekenhuis. Sylvia zorgde dat we onderweg konden en ging zelf ook mee. Gelukkig werd het ziekenhuisbezoek beperkt tot een halve dag observatie. Toen we weer thuis waren werden we een week lang ontzorgd door Sylvia. Wat een prachtige tijd, ook voor ons zoontje van ruim 2 jaar. Hij mocht graag helpen. Sylvia denkt aan alles, voorziet je van nodige tips en neemt veel uit handen. Een mooiere start konden wij niet wensen. Ze doet het werk met liefde en niks is haar teveel. Daarnaast brengt ze een flinke dosis aan werkervaring met zich mee. We missen de gezellige kletspraatjes, verwennerijen enzovoorts. Liefs Marisca, Esmeralda, Mats & Luza.

 

Heerlijke kraamtijd!

Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamtijd gehad door Sylvia! We zijn echt even bijgekomen en tegelijkertijd heeft ze ons alles geleerd wat we moeten weten. Met liefde en geduld legt ze je alles uit. Sylvia is heel deskundig en je kan merken dat ze al jarenlang ervaring heeft. Ze heeft ons hele fijne tips gegeven en ze stelt je echt op je gemak. Ook heeft ze heerlijk voor ons gekookt en werd het huis iedere dag schoongemaakt. Wij konden ons geen betere kraamverzorgster wensen!

Sylvia, je wordt gemist en nogmaals heel erg bedankt voor je goede zorgen❤️

Liefs,
Chantal, Mitchell en Luuk

 

Fijne kraamweek

Sylvia heeft ons een ontspannen en prettige kraamweek gegeven.
Ze is lief, rustig en erg ervaren.
We werden dagelijks verwend met een lekkere smoothie of lunch en ze heeft zelfs een paar keer ons avondeten gekookt. Daarnaast was ze ook erg lief voor onze dochter van 2 jaar en betrok ze haar op een leuke manier bij het verzorgen van de nieuwe baby.
Sylvia bedankt!

 

Ontzettend fijne kraamweek!

Ik kan iedereen Sylvia van harte aanbevelen als Kraamzorg. Sylvia is kundig, rustig, attent en ook erg lief voor onze oudste zoon van 1,5 jaar en onze hond. Ze heeft ons echt in de watten gelegd en heeft ons toch nog veel dingen en nieuwe kneepjes weten te leren. Zij deed dit altijd op een fijne en respectvolle manier. We missen haar! Hele gezin heeft een soort feestweek gehad met lekkere smoothies en broodjes op bed. Sylvia nogmaals hartelijk bedankt. Je verstaat je vak en doet het echt met passie!

 

Lief, deskundig en zorgvuldig

Super prettige ervaring! We werden alle drie in de watten gelegd.

 

Fijne kraamzorg

Een hele fijne kraamzorg die voor het hele gezin zorgt. Onze dochter van 2 was ook gek op Sylvia omdat ze zo lief voor haar was.
Ze is kundig en houdt het huis lekker schoon.

Sylvia nogmaals bedankt voor deze fijne week.

 

Bedankt voor de goede zorgen!

Tijdens mijn bevalling kregen wij te horen dat we Sylvia als vervangende kraamhulp zouden krijgen, en wat zijn wij blij met haar geweest! Zowel mijn 2 jarige dochter, baby Mats als mijn vriend en ik zijn ontzettend goed verzorgd door haar. Sylvia zit niet stil, is ontzettend kundig, zorgt ervoor dat het huis heerlijk schoon blijft en niemand iets te kort komt! Ook na m’n kraamweek kon ik nog bij Sylvia terecht voor vragen, wat ik ontzettend fijn vond. Ik raad Kraamzorg Sylvia dan ook aan iedereen aan! Nogmaals bedankt voor de fijne week!

 

Super kraamzorg

Wij hebben Sylvia 5 dagen als kraamverzorgster gehad als vervangster. We hadden geen betere vervanger kunnen krijgen. Niks is teveel en ze zorgt ervoor dat je niks tekort komt. Onze oudste zoon en hond waren, net als wij, dol op haar. Ze zorgde er ook voor dat onze oudste niks tekort kwam en werd overal bij betrokken.

 

Geweldige zorg!

Sylvia heeft voor de 2e keer bij ons gekraamd. Wat heb ik weer een heerlijke kraamweek gehad. Sylvia brengt rust in de tent, alles gaat ontspannen. Naast het huishouden – zeer hygienisch- heeft ze de juiste zorg aangeboden. Ook voor mijn dochter van 3 jaar was het een feestweek. Sylvia is heel rustig en lief naar de kindjes toe, dat vertrouwen gaf mij veel rust en kon ik echt goed bijkomen.
Gedurende de week heeft Sylvia alles uitgelegd. Ze geeft een prettige begeleiding bij de borstvoeding en weet hier ook veel vanaf.
Ik kan mij geen betere kraamzorg bedenken. Ik mis nu al de lekkere fruitcocktails en smoothies. Bedankt voor de goede zorgen!

 

Bedankt Sylvia!

Vorige week vrijdag kwam Sylvia bij ons voor kraamzorg. Een dag ervoor had ik kraamzorg van een ander bureau en dat viel super tegen waardoor ik ternauwernood op zoek ging naar iemand anders. Gelukkig trof ik iemand die mij daarbij wilde helpen waardoor Sylvia bij ons kwam. Sylvia is deskundig, sociaal en zorgzaam. Ze had hiernaast ook nog eens aandacht voor een ouder broer van 3 jaar in huis. Hiernaast vind ik haar ook zorgvuldig in haar werk. Zelfs nadat mijn kraamzorg klaar was stuurde ze mij een appje om mijn afspraak met de verloskundige niet te vergeten(wat ik dus inmiddels wel vergeten was). Sylvia ik wil je heel erg bedanken voor de dagen dat je bij ons bent geweest. En fijn dat we nog samen je verjaardag hebben kunnen vieren:) Ik zal je dan ook zeker kunnen aanbevelen aan alle zwangere mama’s!

Veel liefs Sema

WE LOVE SYLVIA!

Wij hebben ondanks de slechte start met borstvoeding een onwijze fijne kraamtijd gehad met Sylvia bij ons thuis! Sylvia doet haar werk met zo veel plezier en liefde en dat is echt te merken! De heerlijke ontbijtjes, lunch en de lekkere fruithapjes tussendoor waren een feestje! Ze kookte alvast voor ons voor ’s avonds en was een onwijze steun in het starten en doorzetten van de borstvoeding. Ook als ze weg was mocht ik haar altijd nog even appen of stuurde ze nog een berichtje hoe het ging! Wij missen haar nu al! En onze kat ook, die is ( net als ons) groots fan van Sylvia! ❤️

 

Sommige mensen zijn geboren voor het vak, Sylvia is daar absoluut één van!

kraamzorg sylvia zoetermeer 5

Wij hebben de laatste dagen een zeer prettige en mooie kraamervaring gekregen dankzij haar toewijding en passie voor het vak. We zijn ontzettend blij dat wij haar eerste gezin op zzp basis waren en haar jubileum dag van 30 jaar mochten meevieren.

Het voelde meteen vertrouwd op het moment dat ze binnen stapte. Dit komt mede door haar fijne, open, rustige, maar vooral lieve persoonlijkheid waardoor ze snel een band van vertrouwen met ons wist op te bouwen.

Sylvia zorgde voor een oase van rust en gaf ons zekerheid op het moment dat ze bij ons thuiskwam. Dankzij haar inzet konden wij volop genieten van de rust en ons concentreren op ons kindje. Ze gaf ons een hele fijne ervaring dat wij als kersverse ouders van ons eerste kindje goed konden gebruiken nadat we een onprettige ervaring hadden met een kraamhulp de dagen ervoor.

Sylvia zorgt net voor dat beetje extra wat lang niet alle kraamhulpen doen en bieden. Niets is haar teveel en weet van structuur en aanpakken. Ze gaf ons zeer bruikbare tips en advies ook nadat zij zich al buitengewoon ingezet had tijdens haar werkdag, via WhatsApp was zij voor ons bereikbaar.

Zoek niet verder, want aan Sylvia heb je een zeer goede kraamverzorgende. Mocht het ons gegund zijn om een tweede kindje te krijgen, dan willen wij niemand anders. Sylvia, wij zijn ontzettend dankbaar dat we jou hadden als kraamverzorgende. Bedankt voor alles!

Alert en heel zorgzaam!

kraamzorg sylvia zoetermeer 2

We zijn superblij met Sylvia. Ons zoontje werd in de nacht geboren, een mooie thuisbevalling. In de vroege ochtend arriveerde Sylvia. We hadden goede verhalen van de buurvrouw gehoord en waren heel benieuwd. Doordat Sylvia heel alert was, kwamen er op tijd achter dat ons zoontje een ernstige infectie had. Ze ging met ons mee naar het ziekenhuis en dacht heel goed mee. Uiteindelijk een week daar moeten blijven. Hierdoor was er geen kraamzorg nodig. Toch hield Sylvia heel veel contact met ons en bij thuiskomst hebben we nog een aantal dagen kraamzorg gekregen. Niks is Sylvia te veel. Ze denkt heel erg mee en ontzorgt waar nodig. Ook na de kraamtijd de nodige adviezen gekregen. Echt heel fijn!

 

Heerlijke kraamweek!

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad.
Wat een top vrouw is dit.. Een leuke gezellige lieve vrouw die bovendien haar werk heel serieus neemt. Iemand die van hard werken houd en alles eraan wilt doen zodat je een super fijne week heb. Erg goede begeleiding en informatie gekregen.
Echt super fijn dat zij erg betrokken was bij mijn gezin, ze haalde mijn zoontje van 4 uit school en heeft hem de nodige aandacht gegeven thuis en buiten.. Hij mist je!

Ook zorgde zij dagelijks voor een lekker fris huisje en gezonde maaltijden op tafel voor ons. ( ik had zelf een gecompliceerde keizersnede gehad)

Het was heel duidelijk met hoeveel plezier en liefde zij haar vak uitoefent.
Wij zijn jou ontzettend dankbaar!
Onze kraamtijd had echt niet beter gekund!

 

Betrokken, ervaren, baken van rust en vertrouwen

Toen wij in het holst van de nacht thuiskwamen uit het ziekenhuis, stond Sylvia al op ons te wachten. Nooit verwacht dat het zó ontspannen en vertrouwd kon zijn om een kraamverzorgster in huis te hebben. Met haar uitgebreide ervaring en expertise leerde ze ons voor ons zoontje te zorgen. Omdat hij ons eerste kindje is, waren wij over veel dingen onzeker. Sylvia stelde ons gerust en wist precies hoe ze ons zelfvertrouwen kon geven. Als het nodig is, pakt ze door en schakelt ze andere disciplines in. Ze is laagdrempelig in contact en een ontzettend lieve, warme en geduldige vrouw. Sylvia houdt haar kennis op peil met cursussen en is op de hoogte van de laatste inzichten.
Voor een eventuele tweede kindje zouden wij zonder twijfel weer voor Sylvia kiezen!

 

Super fijne kraamzorg.

kraamzorg sylvia zoetermeer3

Sylvia is bij mij thuis geweest na de bevalling van mijn zoontje. Ik heb haar aanwezigheid als zeer fijn ervaren. Ik ben volledig alleenstaande moeder en vond het toch wel erg spannend allemaal. Ze leek precies te weten wat ik nodig had op bepaalde momenten en zou haar iedere moeder aanraden.

 

Fijne kraamweek

Wij hebben een hele fijne en leuke kraamweek gehad met Sylvia. Wij hadden niet iemand anders willen hebben. Ze doet veel, vraagt veel en helpt je bij alles wat je nodig hebt en dat is onwijs fijn als je net bent bevallen. Ze was geduldig en als ik moe was dan nam ze het van me over. Zeker een aanrader om Sylvia te nemen als kraamzorg.

Warm en vol liefde

Sylvia heeft na mijn thuisbevalling bij mij gekraamd bij mijn 1e kindje. Wat hebben we genoten van deze periode. Sylvia had echt aandacht voor ons. Ze verzorgde me op en top en heeft ons veel geleerd! Zo liefdevol naar onze dochter. Ze heeft een hele rustige en relaxe houding.
Wat ook heel prettig was, was de begeleiding in de borstvoeding. Dit heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven.
Wij hadden ook best veel kraamvisite en Sylvia zag meteen aan mij als ik er te moe voor was. Op een hele respectvolle manier haalde zij mij uit de drukte.
Ze was altijd bezig in t huis, lekker rommelen en wasje doen. Het rook altijd zo lekker. Zodat ik volop kon genieten en ontspannen met mn kindje.
Ik ben nu weer zwanger en verheug mij weer op zon heerlijke kraamweek met Sylvia. Met Sylvia heb je helemaal niet het gevoel dat er een vreemde in huis is. Het voelt meteen vertrouwd, warm en gezellig.

Topper

Een toppertje ben je ( ik ben dan wel bevooroordeeld want je bent mijn zusje) maar bij mijn kinderen en kleinkinderen was het lekker vertrouwd. Suc6?

Fantastische kraamtijd!

Wat hebben wij het getroffen met Sylvia! Ze is professioneel, heeft heel veel kennis, ontzettend vriendelijk en doet in veel dingen een stapje extra. Wij hebben veel van haar geleerd en ontzettend genoten van de kraamtijd ondanks de gekke Corona tijd. Wij zouden iedereen zo’n fijne kraamtijd met Sylvia gunnen. Echt een aanrader!!

Bente

Syl kwam als 3de kraamverzorgster aan mijn bed. En zag direkt dat mn dochter te geel was. Ik had het al eerder aangegeven. Syl nam maatregelen en Bente werd opgenomen om onder de blauwe lamp te gaan. Syl hielp mij met de borstvoeding door te zetten. Wat waren we blij. Ook maakte ze nog een geboortetaart bij thuiskomst van Bente. Onze 2 oudste kinderen hebben het nog vaak over zuster Sylvia gehad. Later werd Sylvia mn “allerliefste” collega. Ik zal haar zeker aanbevelen.
Succes als zzp-er Syl.

Fijne kraamweek

Mede door Sylvia hebben we een hele fijne kraamweek gehad.
Ze volgde me als moeder, was geduldig en eerlijk over borstvoeding. Zorgde elke dag voor een super frisse huis. Ze zorgde voor structuur en aandacht voor mijn oudste dochter zodat ik me met de baby kon terug trekken. Harde werkster en Absolute aanrader!

Geweldige ervaring keer op keer

kraamzorg sylvia zoetermeer 4

Wat hebben wij geluk gehad dat Sylvia bij onze oudste zoon kwam kramen. Een betere kraamverzorgster kan je je niet wensen, vandaar dat wij haar ook hebben gevraagd voor onze tweede en derde kind! Ze is heel lief, zachtaardig, en vooral kundig in haar vak. Haar gestructureerde werkwijze en waardevolle adviezen heb ik erg gewaardeerd. Ik raad haar bij iedereen in mijn omgeving aan! Nogmaals bedankt Sylvia voor de goede zorgen!

Recensies