Sommige mensen zijn geboren voor het vak, Sylvia is daar absoluut één van!

Wij hebben de laatste dagen een zeer prettige en mooie kraamervaring gekregen dankzij haar toewijding en passie voor het vak. We zijn ontzettend blij dat wij haar eerste gezin op zzp basis waren en haar jubileum dag van 30 jaar mochten meevieren.

Het voelde meteen vertrouwd op het moment dat ze binnen stapte. Dit komt mede door haar fijne, open, rustige, maar vooral lieve persoonlijkheid waardoor ze snel een band van vertrouwen met ons wist op te bouwen.

Sylvia zorgde voor een oase van rust en gaf ons zekerheid op het moment dat ze bij ons thuiskwam. Dankzij haar inzet konden wij volop genieten van de rust en ons concentreren op ons kindje. Ze gaf ons een hele fijne ervaring dat wij als kersverse ouders van ons eerste kindje goed konden gebruiken nadat we een onprettige ervaring hadden met een kraamhulp de dagen ervoor.

Sylvia zorgt net voor dat beetje extra wat lang niet alle kraamhulpen doen en bieden. Niets is haar teveel en weet van structuur en aanpakken. Ze gaf ons zeer bruikbare tips en advies ook nadat zij zich al buitengewoon ingezet had tijdens haar werkdag, via WhatsApp was zij voor ons bereikbaar.

Zoek niet verder, want aan Sylvia heb je een zeer goede kraamverzorgende. Mocht het ons gegund zijn om een tweede kindje te krijgen, dan willen wij niemand anders. Sylvia, wij zijn ontzettend dankbaar dat we jou hadden als kraamverzorgende. Bedankt voor alles!